ZSOLT mesterfodrászat Debrecen, fodrász debrecen, fodrászat, hajvágás, fodrász, mesterfodrász Debrecen, hajvágás, női fodrász Debrecen, férfi fodrász Debrecen, frizurák, hajfestés, melírozás, frizura divat, hajdivat


Hír: : Szépségtippek, melyeket érdemes megfogadni!
(Kategória: Hajvágás)
Küldte: zigi
péntek 23 április 2010 - 15:16:29

Hajápolás

Ha a hajad hullámos vagy göndör, vagyis nem áll be azonnal reklámfrizurává, ne harcolj vele. Fodrász szakértőnk is megerősíti, hogy a természetes textúrával együtt kell dolgozni, mert még mindig így érhető el a legrendezettebb végeredmény.A titok azokban a termékekben rejlik, amelyek hidratálnak és lágyítanak.
Töredezettség ellen nem árt időről időre vágatni egy keveset a frizura végéből, és persze ne ess abba a hibába, hogy mindennap kivasalod a hajadat.
Ha mindenképpen egyenes frizurára van szükséged, inkább szárítsd be – ez kevésbé rongálja a hajszöveteket.

Az ápolt frizura mindenekelőtt egészséges és fényes.
Hajszakértők szerint ennek előfeltétele, hogy a fejbőr makulátlan legyen, ez pedig a szervezet általános állapotától függ, vagyis a cél érdekében táplálkozz változatosan, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, aludj eleget, és ne fogyassz túl sok alkoholt. Masszírozd meg naponta egyszer a fejbőrödet (ezt az arcbőrödért amúgy is meg kell tenned): a felfrissített vérkeringés több tápanyagot juttat el a hajhagymákhoz, az elhalt hámsejtektől pedig kíméletesen megszabadulsz.

Hajformázási tippek

Ritka fogú fésűt használj, amikor vizes a hajad, főképp, ha festett.
Ha a vizes hajnak kefével esel neki, az csak irritálja a fejbőrt, a hajad pedig fénytelen és élettelen lesz, sőt, még a színét is hamarabb elveszti.

Finoman, egyszerűen

A profik a kifinomult hatás kedvéért kerülik az erőteljes kontrasztokat. Ha egyszerű és természetes a hajszíned, és nincsenek benne élesen elütő csíkok, az összhatás sokkal vonzóbb lesz. Jöjjön a ragyogó hajszín, harsány tónusok nélkül!
Barna vagy? Válassz egy saját hajszínedhez közeli árnyalatot. Így jobban érvényesül egyrészt a frizurád, másrészt a bőröd színe, és egész megjelenésed bájos lesz.
Szőke vagy? Ne ess túlzásba, amikor hidrogénezed a hajad, mert Marylin Monroe platinája helyett fakó tincsek köszönhetnek majd vissza a tükörből. A – részben kimosható festékekkel elért – többféle árnyalat természetesebbnek hat és jóval kíméletesebb a hajhoz.

Vörös vagy? A vörös szín, akár természetes, akár festett, hamarabb kifakul, ezért négy-hat hetente tanácsos újrafesteni.
A rézvörös árnyalatai általában természetesebben mutatnak, mint a kékes, lilás árnyalatok.Ezen hír származási helye: Zsolt Mesterfodrászat Debrecen
( http://fodraszdebrecen.hu/news.php?extend.6 )