ZSOLT mesterfodrászat Debrecen, fodrász debrecen, fodrászat, hajvágás, fodrász, mesterfodrász Debrecen, hajvágás, női fodrász Debrecen, férfi fodrász Debrecen, frizurák, hajfestés, melírozás, frizura divat, hajdivat
 • Asthma Treatment
 • Allergy
 • Bronchitis Cure
 • Back Pain Problems
 • Abdominal Pain Overview
 • Cholesterol Diseases
 • Anemia Treatment
 • Vision Problems
 • Mental Disorders
 • Depression Treatment
 • Szépségtippek, melyeket érdemes megfogadni!

  Cikk hozzaszolas nincs engedelyezve
  Hajápolás

  Ha a hajad hullámos vagy göndör, vagyis nem áll be azonnal reklámfrizurává, ne harcolj vele. Fodrász szakértőnk is megerősíti, hogy a természetes textúrával együtt kell dolgozni, mert még mindig így érhető el a legrendezettebb végeredmény.  A titok azokban a termékekben rejlik, amelyek hidratálnak és lágyítanak.
  Töredezettség ellen nem árt időről időre vágatni egy keveset a frizura végéből, és persze ne ess abba a hibába, hogy mindennap kivasalod a hajadat.
  Ha mindenképpen egyenes frizurára van szükséged, inkább szárítsd be – ez kevésbé rongálja a hajszöveteket.

  Az ápolt frizura mindenekelőtt egészséges és fényes.
  Hajszakértők szerint ennek előfeltétele, hogy a fejbőr makulátlan legyen, ez pedig a szervezet általános állapotától függ, vagyis a cél érdekében táplálkozz változatosan, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, aludj eleget, és ne fogyassz túl sok alkoholt. Masszírozd meg naponta egyszer a fejbőrödet (ezt az arcbőrödért amúgy is meg kell tenned): a felfrissített vérkeringés több tápanyagot juttat el a hajhagymákhoz, az elhalt hámsejtektől pedig kíméletesen megszabadulsz.

  Hajformázási tippek

  Ritka fogú fésűt használj, amikor vizes a hajad, főképp, ha festett.
  Ha a vizes hajnak kefével esel neki, az csak irritálja a fejbőrt, a hajad pedig fénytelen és élettelen lesz, sőt, még a színét is hamarabb elveszti.

  Finoman, egyszerűen

  A profik a kifinomult hatás kedvéért kerülik az erőteljes kontrasztokat. Ha egyszerű és természetes a hajszíned, és nincsenek benne élesen elütő csíkok, az összhatás sokkal vonzóbb lesz. Jöjjön a ragyogó hajszín, harsány tónusok nélkül!
  Barna vagy? Válassz egy saját hajszínedhez közeli árnyalatot. Így jobban érvényesül egyrészt a frizurád, másrészt a bőröd színe, és egész megjelenésed bájos lesz.
  Szőke vagy? Ne ess túlzásba, amikor hidrogénezed a hajad, mert Marylin Monroe platinája helyett fakó tincsek köszönhetnek majd vissza a tükörből. A – részben kimosható festékekkel elért – többféle árnyalat természetesebbnek hat és jóval kíméletesebb a hajhoz.

  Vörös vagy? A vörös szín, akár természetes, akár festett, hamarabb kifakul, ezért négy-hat hetente tanácsos újrafesteni.
  A rézvörös árnyalatai általában természetesebben mutatnak, mint a kékes, lilás árnyalatok.

  email valakinek  Nyomtatóbarát változat   Hír létrehozása pdf formátumban
  péntek 23 április 2010 - 15:16:29  by zigi

  Elérhetőségeink

  Cím:Hunyadi János utca 16
  4026 Debrecen
  GPRS:
  47.534874,21.624388
  E-mail:
  info@fodraszdebrecen.hu
  Tel.: 52/439-739

  Nyitvatartás:
  Október 1 - Április 1 07:30 - 20:00
  Április 1 - Október 06:00 - 22:00
  Szombat 6.30-tól 15.00-ig