ZSOLT mesterfodrászat Debrecen, fodrász debrecen, fodrászat, hajvágás, fodrász, mesterfodrász Debrecen, hajvágás, női fodrász Debrecen, férfi fodrász Debrecen, frizurák, hajfestés, melírozás, frizura divat, hajdivat
 • Asthma Treatment
 • Allergy
 • Bronchitis Cure
 • Back Pain Problems
 • Abdominal Pain Overview
 • Cholesterol Diseases
 • Anemia Treatment
 • Vision Problems
 • Mental Disorders
 • Depression Treatment
 • Fodrász szalonunk felöleli a szakma összes szolgáltatását.

  Cikk hozzaszolas nincs engedelyezve
  Fodrász szalonunk felöleli a szakma összes szolgáltatását. Foglalkozunk hajgyógyászattal, hajhosszabbítással (csomózás, gyűrűzés, hajfelvarrás), alkalmi frizurák készítésével, fonatokkal, kontyokkal. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő frizura, szín, alkalmi frizura megválasztásában. Ha felkeltettük kíváncsiságát, tekintse meg galériánkat, ahol munkáinkkal ismerkedhet meg.

  Hajtrend 2010 tavasz-nyár  Hajstílusok
  Nézzük, milyen hajstílus hódít majd idén nyáron a legnagyobb melegben.
  Három részes cikksorozatunk első részében a hajstílusokról lesz szó, szorosan szem előtt tartva a kifutók világát és a legnagyobb neveket.

  Életre kelt mesehősök
  A smink- és divattrendek mellett elérkezett a hajtrendek ideje. A tavaszi-nyári hajstílusok általános jellemvonása a túlzás, azaz bármi megengedett. A lazaságtól és merevségen át mindenben részünk lesz, sőt még a mesehősök is életre kelnek. Jeremy Scott tupír fésűt és póthajat vett magához és életet lehelt a Flinstone család női szereplőibe. A szökőkútként magasodó hajkoronákból természetesen a csont sem hiányozhat, hiszen a hatás így lesz igazán tökéletes.

  Ellentmondás
  Az elől merevség, hátul lazaság elvét követte Maxmara, mikor a haj frufru részét szorosan hátra fogta, míg a frizura hátsó részét szabadon hagyta. Ezzel a merev, szabályozott hatást egy tollvonással feloldotta. Az Armani modelleknél épp az ellenkezőjét láttuk. A hajat szoros kontyba fogták, míg a frufrut megborzolták, így a konszolidált stílusba egy kis bohémságot csempésztek. Szóval, ha úgy érzed, hogy döntened kell két hajstílus között, akkor ne izgulj. Erre idén nyáron biztosan nem lesz szükség. Légy egyszerre klasszikus és modern, így kövesd a trendet.

  Ázott kis veréb
  A nyári záporok nem tesznek jót a frizurának, még akkor sem, ha a legjobb minőségű hajlakkot használjuk. Esős, nyári napokon ezért válaszd az ázott kis veréb stílust, így még az sem számít, ha elkap a zápor. A Gucci és Roberto Cavalli modellek haja olajos, ázott hatást kelt, köszönhetően a sok zselének és waxnak. A kettő között mégis érzékelhető némi különbség: a Gucci frizurák kiegyenesített, lesimított hajszálai sokkal merevebb stílust közvetítenek, mint a Cavalli-féle hullámos, olajas szálak.

  Szoborművészet
  Elő a tupír fésűvel és alkoss valami különlegeset. Állítsd feje tetejére a világot, bizonyítsd be, hogy a gravitáció a hajszálakra nem érvényes. Nem meglepő módon eme kihívó, meghökkentő hajstílus nagykövete Alexander McQueen. Megszoktuk már tőle, hogy képes a lehetetlent is megvalósítani. Most épp a hétköznapi viseletből hegycsúcsokat formált. A House of Holland nem emelkedett ilyen magasságokba, mégis szintén felrúgta a konvenciókat. Itt a fodrászoknak nem volt sok dolga, csak formásan össze kellett kócolniuk a hajat. Így ha nincs kedved reggel megfésülködni, sebaj. Tanulj a House of Hollandtól és kócold tovább. Csak arra figyelj, hogy a szénakazal alak ne essen szét.

  Bohém kiscsaj
  A vidám, csábos női alak megihlette a fodrászokat is. A nyár a szerelem hónapja. A hódítás egyik tuti receptje pedig nem más, mint egy bohém frizura. Tanulj a legnagyobbaktól és a hatás nem marad el. A copf még mindig divat, főleg ha két oldalra van fogva (Prada), vagy ha finom kis fonatot (Dsquared) csinálsz belőle. A kislányos frizura csábos hatást teremt, melynek senki nem tud ellenállni. Ennél egy kicsit vadabb, mégis ugyanolyan szexi a Versace-féle feltupírozott fejtető és a lazán leomló hullámok.

  Afro hatás
  Ha göndör hajad van, akkor itt az ideje, hogy kidobd a hajvasalót, mert ismét divat az afro style. Minél göndörebb, annál jobb. Hagyd szabadon, mint a Mulberry vagy kösd fel, ahogy Jean Paul Gaultier és Narciso Rodriguez kifutóján tették. Ha pedig egyenes a hajad, de buliba mész és göndörítenél, akkor egyszerűen ragadj parókát (Louis Vuitton).

  La dolce vita
  Az élet édes, de még mennyire. Mutasd meg ezt a frizuráddal is. A Dolce&Gabbana páros ezt laza hajszerkezettel, finom hullámokkal és gyengéd feltűzésekkel érte el. Ezzel szemben a Marni egyenesen a hippi szabadságot hirdeti hullámos, kendőbe bújtatott kompozícióival.

  Tisztaság és természetesség
  Természetesen nem minden a túlzásról szól a hajstílusoknál sem. Igenis kellenek a visszafogott, kifinomult stílus követei, akik persze mindig megfelelő hatást teremtenek. A Kate Moss-féle könnyed, hullámos, szélfútta stílus (Blumarine, Just Cavalli, Chloé) még mindig divat, de a laza lófaroktól (DKNY) sem kell visszariadni. Konvencionális ugyan, de vannak helyzetek, mikor épp erre van szükség. A hagyományostól eltérő is lehet egyszerű. Ezt bizonyítja az YSL divatház, ahol merész hajpántokkal szuggesztív hatást teremtettek, mégis tisztaságot képviselt a szabadon hagyott, jól látható arc. Míg a Missoni modellek merev vonalakat követő frizurái egyenesen a gótika korába repítenek vissza. Ezek a hagyományos frizurák idén nyáron tökéletesen megférnek a McQueen-féle innovatív formákkal. Minden csak tőled függ!

  Forrás: www.fashiontime.hu Szlopóczki Janka

  email valakinek  Nyomtatóbarát változat   Hír létrehozása pdf formátumban
  hétfő 14 december 2009 - 16:04:30  by zigi

  Elérhetőségeink

  Cím:Hunyadi János utca 16
  4026 Debrecen
  GPRS:
  47.534874,21.624388
  E-mail:
  info@fodraszdebrecen.hu
  Tel.: 52/439-739

  Nyitvatartás:
  Október 1 - Április 1 07:30 - 20:00
  Április 1 - Október 06:00 - 22:00
  Szombat 6.30-tól 15.00-ig